La plaça Sant Ramon acull l’acte central del Dia Internacional per a l’Alliberament LGTBIQ+

WhatsApp Image 2023-06-30 at 08.46.56

L’acte central del Dia Internacional per a l’Alliberament LGTBIQ+ tindrà lloc aquest divendres (22 hores) a la plaça Sant Ramon amb el Concert per les Diversitats Sexuals i de Gènere. El concert està composat per Turista Sueca, La Prohibida y Algora i Estrella Xtravaganza, tres artistes del panorama LGTBIQ+. Abans de l’espectacle es farà la lectura del manifest.

El 28 de juny és el Dia Internacional per a l’Alliberament LGTBIQ+ en record dels anomenats fets d’Stonewall (Estats Units) que van tenir lloc el 28 de juny de 1969, fa més de 50 anys. Aquell dia, persones transsexuals i homosexuals van dir prou per primer cop a la discriminació a la qual havien estat sotmeses durant segles i va néixer el moviment d’alliberament LGTBI. Cerdanyola commemora aquesta Diada amb l’objectiu de seguir defensant els drets del col·lectiu LGTBIQ+ (lesbià, gai, trans*, bisexual, intersexual, queer i més), la diversitat sexual, de gènere i família, i lluitant contra les LGTBIQ+fòbies. El programa d’activitats elaborats tractaran temes vinculats amb el col·lectiu LGTBIQ+, amb la finalitat de sensibilitzar envers les diversitats sexuals i de gènere i prevenir les LGTBIQ+fòbies.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?