La plaça Sant Ramon acull la 2a Matinal Coeducativa de Cerdanyola

WhatsApp Image 2023-03-17 at 08.56.34

Amb la complicitat i col•laboració de diferents entitats del municipi, Cerdanyola Educació Feminista organitza la 2a Matinal Coeducativa de Cerdanyola aquest diumenge a la plaça Sant Ramon.

La festa de coeducació i la igualtat per a infants, joves i famílies compta amb tallers i activitats per a totes les edats. D’11 a 13h el Cerdanyola Coeduca tindrà activitats infantils coeducatives per a infants a càrrec d’Espai Cu-cut, espai per a la primera infància (0-3) a càrrec de l’Aranyeta Xica. Taller de xapes “Dones que han fet història” i de micromasclismes a càrrec de Sinapsis. També es podrà gaudir de l’exposició  ‘Malgrat tot, superheroïnes’ a càrrec d’alumnes de 2n d’ESO del institut Jaume Mimó.

A les 11.30h tindrà lloc Respira Relax per a l’educació feminista a càrrec de Respira. Tot seguit (12:15h) començarà el Contacontes coeducatiu a càrrec de Llibreria Lilliput i Crisspeta. A les 13 hores la companyia de teatre Mitja i Mitjoneta torna a Cerdanyola amb l’espectacle ‘L’Anegueta Gorda’, una versió lliure i coeducativa del conte de ‘L’aneguet lleig’. I a les 13.45 hores es tancarà la matinal amb una cloenda a càrrec de Cerdanyola Educació Feminista amb la col·laboració de l’Aranyeta Xica, Esplai Cu-cut, Llibreria Lilliput i Crisppeta, Respira i Sinapsis. Qui encara no tingui la seva, durant la matinal també es podrà adquirir la samarreta ‘La (co)educació ens farà lliures’ de Cerdanyola Educació Feminista.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?