La participació (18 hores) a les eleccions catalanes augmenta quasi dos punts respecte el 2021

WhatsApp Image 2024-05-12 at 11.48.10(2)

La participació de les eleccions a les 18 hores a Cerdanyola és del 48,39%.  La jornada electoral al Parlament de Catalunya continua avançant sense incidències al municipi. Fins a les 18 h han exercit el seu vot 21.045 veïns i veïnes de la ciutat. Un 1,90 punts per sobre de les darreres eleccions catalanes quan a aquesta hora havia votat el 46’49% del cens (20.207 persones)

 

A Cerdanyola poden participar en les eleccions al Parlament de Catalunya d’avui un total de 43.483 persones. S’han constituït 75 meses, instal·lades i distribuïdes en 16 col·legis electorals.

En aquestes eleccions autonòmiques, el cens electoral recull un total de 5.460.337 persones que podran exercir el seu dret a vot fins a les  20 h, quan tancaran els col·legis electorals.Esquerra i Junts han demanat formalment a la Junta Electoral Central que ampliï més enllà de les vuit del vespre l’horari dels comicis pels talls en diverses línies de Renfe. La JEC haurà de decidir-ho abans del tancament dels col·legis.

Concorren a les eleccions generals 17 candidatures: Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Comuns Sumar, Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Partit Popular (PP), Vox, Frente Obrero (FO), Ciutadans-Partido de la Ciudanía (Cs), Partit Animalista amb el Medi Ambient (PACMA), Partit Comunista dels Treballadors de Catalunya (PCTC), Candidatura d’Unitat Popular-Defensem la Terra (CUP-DT), Izquiera por España, Junts + Carles Puigdemont per Catalunya-Junts+ (CAT-JUNTS+), Per un Món més just (PUM+J), Aliança Catalana, Alhora, Recortes Cero, Front Nacional de Catalunya (FNC), Convergents (CNV).

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?