La PAH reclama una alternativa habitacional digna per a un veí amb fibrosi pulmonar

pah

Un habitatge digne per al cerdanyolenc Toni Mira. Aquesta era la reivindicació de la concentració convocada per la PAH Cerdanyola-Ripollet divendres passat davant el consistori.

Mira viu des de fa tres anys en un habitatge recuperat propietat del fons d’inversió Cerberus amb uns greus problemes d’humitats que li han provocat una fibrosi pulmonar i depressió. “Quan en Toni es va quedar al carrer i sense sostre, aquest habitatge és l’única solució que va trobar. Es tracta d’un pis propietat de Cerberus, “un fons buitre que es nega a negociar un lloguer social o a donar una alternativa residencial tot i tenir innumerables habitatges buits”, destacaven des del col·lectiu. “El seu habitatge és insalubre, però a ningú l’importa, ni tan sols a les institucions”, denunciava la PAH, que assegurava que des dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Cerdanyola no s’està donant cap resposta. “Tornem a exigir una solució per a Toni després d’esgotar tot el circuit burocràtic”, remarquen. “Un hostal on no se disposa de lavabo ni cuina privada no és una alternativa digna per a una família amb menors”, expliquen. En aquest sentit, la PAH reclama que l’Ajuntament li ofereixi una alternativa residencial, ja que el veí “compleix tots els requisits” perquè aquesta sigui aprovada. “El Toni necessita ja una solució, hi ha vides en joc i no triarem entre la vida o la casa”, anuncien.

Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?