La nova pel·lícula de TV3 es roda a la masia Cordelles amb Joan Pera i Roger Pera

rodatge2
Un moment del rodatge a la masia Cordelles / Foto: TV3

‘El metralla’, coproducció de TV3 i La Drecera produccions, és un projecte de ficció basat en l’obra original “Paco, el metralla” de Joan Pera, amb guió i direcció de Jordi Roigé. La pel·lícula va començar a rodar la setmana passada a la masia Cordelles les escenes de les golfes. També es rodarà a Barcelona, als voltants de Ciutat Vella; segons ha anunciat TV3.

Els protagonistes són Joan Pera i Roger Pera, com a Mossèn Joan i el Metralla respectivament. Completen el repartiment Mercè Pons (la Pepeta) i Cristina Brondo (Aurora).

Sinopsi

Durant la Guerra Civil Espanyola les milícies comunistes i anarquistes de Barcelona inicien la repressió i els assassinats contra empresaris i religiosos.

Un dia Paco el Metralla es torna a presentar a les golfes, però ara amb la intenció de quedar-s’hi. Els militants del POUM són perseguits pels del PSUC, tots ells comunistes, però rivals polítics al mateix bàndol. La situació esdevé tragicòmica. El sacerdot i el comunista es reparteixen l’espai i es disposen a passar bona part de la guerra compartint uns escassos metres quadrats en clandestinitat. La Pepeta esdevé l’autèntic àrbitre i líder moral del grup, que ha de procurar cuidar-los.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?