La Nit de Cerdanyola Empresarial arriba a la desena edició

nit

La X Nit de Cerdanyola Empresarial tonarà a l’Hotel Campus de la UAB el 23 de novembre (20 hores). Durant la vetllada es reconeixeran les empreses de Cerdanyola que han destacat en RSC, Projecció de la Ciutat, Innovació, Trajectòria Empresarial, Comerç i Restauració. També es lliurarà la Beca Rotary a l’Emprenedoria Jove, que lliura el Rotary Club de Cerdanyola del Vallès. I es clourà la proposta amb un sopar relacional a peu dret (inscripció prèvia enviant un mail a admin@aecv.cat).

Els últims reconeixements

La Nit és l’esdeveniment anual en què aquesta associació d’empreses lliura els reconeixements a empreses, comerços i establiments hostalers de Cerdanyola del Vallès.L’última edició de la Nit de Cerdanyola Empresarial va tenir als jardins de la Fundació Creactiva Catalònia al juliol del 2022. Cerdanyola Empresarial va lliurar reconeixements a Fuelium (internacionalització), Onalabs (innovació), Fundació Catalònia (foment de l’ocupació), Nano1Health (start up), Baltasar (projecció de la ciutat), Tuyols Serveis Funeraris (trajectòria), Floristeria Casamitjana (comerç) i Bar Grau (restauració).

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?