La N-150 es continua repensant una sessió oberta a la ciutadania

imatge_np_sessio_riconnect

El proper 3 de març, de 18:30 a 20 h, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, durà a terme una sessió oberta a la ciutadania per recollir propostes ciutadanes per redactar un pla d’acció, que haurà de determinar accions concretes per a la transformació i integració de l’N-150. Per participar d’aquesta sessió online cal fer una inscripció prèvia  i s’enviarà enllaç als inscrits a la sessió que es farà a travès de l’aplicació Zoom

La xarxa RiConnect té per objectiu repensar, transformar i integrar les infraestructures de mobilitat per connectar persones, barris, ciutats i espais naturals

L’Àrea Metropolitana de Barcelona participa en el programa europeu URBACT, liderant la xarxa RiConnect que té per objectiu repensar, transformar i integrar les infraestructures de mobilitat per connectar persones, barris, ciutats i espais naturals.

En el marc d’aquest programa europeu l’Àrea Metropolitana de Barcelona ha triat l’àmbit al voltant de l’ N-150 entre Montcada i Reixac, Cerdanyola del Vallès, Ripollet del Vallès i Barberà del Vallès. Aquesta via és una de les avingudes metropolitanes que proposa el Pla Director Urbanístic en el seu document d’Avanç de Pla. L’objectiu del programa URBACT és redactar un Pla d’Acció Integrat que s’haurà de desenvolupar amb la participació de tots els agents involucrats en el territori i haurà de determinar accions concretes per a la transformació i integració de la via per a què aquesta passi de carretera nacional a avinguda metropolitana i espai de trobada local.

Des de l’Àrea Metropolitana de Barcelona va realitzar un qüestionari el durant el passat mes d’octubre per recollir una primera opinió de la ciutadania. D’acord amb l’enquesta en línia, que va rebre 1.168 aportacions, la carretera nacional N-150 és la infraestructura percebuda més negativament. La presència d’un volum molt elevat de trànsit privat, juntament amb la poca capacitat que té per estructurar el teixit urbà, fa que es percebi com una carretera i no com un carrer, especialment per part dels cerdanyolencs i cerdanyolenques. Els enquestats també van valorar que aquesta carretera es transformi en un espai més verd i més apte per als vianants, que s’hi introdueixi la mobilitat activa i se’n redueixi el volum de cotxes.

Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?