La JOC proposa un diàleg musical entre Mozart i Haydn

concert JOC entre cordes low res

La JOC amb Roger Morelló, com a violoncel solista, i la direcció de Borja Mascaró proposa a la ciutadania el concert Entre Cordes IV, una proposta bastida amb la música de dos gran músics i amics que s’admiraren mútuament durant tota la seva vida, Wolfgang Amadeus Mozart i Franz Joseph Haydn. Entre Cordes IV s’interpretarà el 17 d’abril a les 18.30 h al Teatre Ateneu. Entrades ja a la venda a https://entrades.fila12.cat/

De W.A. Mozart interpretaran dues de les seves simfonies: la primera de totes (escrita amb tan sols 9 anys!) i la seva coneguda simfonia núm. 29. Entremig de totes dues es podrà escoltar una de les obres culminants de l’estil clàssic, el segon concert per a violoncel de F.J. Haydn. Aquesta peça serà interpretada en el paper de violoncel solista pel reusenc Roger Morelló, que torna a col•laborar amb la JOC després de dos anys i una pandèmia, per tancar el cercle d’amistats musicals que inspira aquest concert.

La JOC, en la seva vessant pedagògica, oferirà un concert proper i amè pel públic assistent, en què es pretén donar les explicacions adequades perquè tothom el pugui entendre i gaudir, oferint alhora un repertori de gran qualitat.

La Jove Orquestra de Cerdanyola, avui una entitat independent, va néixer l’any 2009 de la mà de Pedro Pardo i d’un grup d’estudiants de l’escola municipal de música de Cerdanyola. Des de la temporada 2016/2017, la JOC està dirigida per Borja Mascaró, versàtil i amb grans idees, i que ha portat a l’orquestra al Festival de Blues de Cerdanyola amb A Contrablues (2017), a tocar les Quatre Estacions de Vivaldi amb Kai Gleusteen (2017) o a interpretar la gran Simfonia núm. 7 de Beethoven en el desè aniversari de l’entitat (2020).

Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?