La IX Tardor Solidària se centrarà en la Justícia Global

tardor_solidaria

Del 7 al 9 de novembre, Cerdanyola celebrarà la IX Tardor Solidària amb un programa que conté tot un seguit d’activitats online. Aquest programa és fruit del treball conjunt de la regidoria d’Immigració i Cooperació i de les entitats que conformen el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació. Aquest any, degut a la situació davant la qual ens trobem com a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19, les activitats que formen el programa es podran seguir de manera virtual.

Enguany, la temàtica de la Tardor Solidària es dedica a la Justícia Global, entesa com a objectiu últim de la cooperació.

‘La justícia global té com a objectiu la transformació de les relacions de poder que generen desigualtats arreu, mitjançant, entre d’altres, la redistribució dels béns i l’educació per una ciutadania global’

Com cada any, s’ha programat una mostra d’entitats locals de solidaritat i cooperació. Podreu conèixer la tasca que desenvolupen tant al nostre municipi com als països del sud a través de vídeo càpsules que es publicaran al Canal Youtube de l’Ajuntament a partir del 6 de novembre.

També es duran a terme diferents activitats participatives a càrrec de les entitats solidàries:

Campanya online “Recomanacions per a la Justícia Global”
7, 8 i 9 de novembre
Recomana els llibres, pel·lícules i documentals que més t’agradin a les xarxes socials #TardorSolidàriaCerdanyola2020
INDIFEST. Mostra Online de Cinema Indígena de Cerdanyola: L’Emergència Climàtica i la Sostenibilitat
7, 8 i 9 de novembre
Organitza: Alternativa Intercanvi Pobles Indígenes
Apartat Projeccions
Nuestra casa grande”
Chiqui Chiqui. Cocineras de Sueños Ancestrales”
La Lucha sigue, verdad y justicia para Mártires López
Sangre de la Tierra
Apartat Incidència
Vídeo Campanya “Aigua és Vida. Emergència Climàtica i Drets Pobles Indígenes”
Conversatori amb Sebastiana Par Álvarez
Lideressa del CPK (Consejo de Pueblos K’iche’s), Alcaldessa Comunitària i guia espiritual Maia.
Què és per a tu,  la cooperació?
7, 8 i 9 de novembre
L’objectiu d’aquesta activitat es donar a conèixer la cooperació a la ciutadania de Cerdanyola. Per participar-hi,  feu clic aquí i compartiu la vostra resposta a les xarxes socials. Al final de l’activitat, es publicarà un recull amb totes les vostres respostes.
#TardorSolidàriaCerdanyola2020  #Lacooperacióés
Les entitats que participen en l’organització de la Tardor Solidària són: ACAU (Associació Coordinadora d’Ajuda Unida), ADIA (Associació pel Desenvolupament de la Infància a l’Àfrica), Alternativa Intercanvi amb Pobles Indígenes, Amnistia Internacional Catalunya, Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada, Església Evangelista de Cerdanyola, Fundació Pau i Solidaritat, Fundació Roser de Maig, Fundació Vicente Ferrer, Mans Unides, Sonrisas de Bombay, Veus Sense Fronteres.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?