La Festa del Comerç tanca amb una valoració positiva malgrat la calor

WhatsApp Image 2023-09-18 at 13.00.08

El canvi de format acordat per Cerdanyola Comerç i Serveis per a la Festa del Comerç ha convençut organització i assistents. “Fem una valoració positiva, tot i que la calor ens va fer la guitza i de 13 a 17 hores va disminuir molt l’afluència de gent”, assegura el president de l’associació de comerciants, Xavi Olivé. ”Les activitats que proposaven els associats van anar molt bé. Les novetats com la gimcana de gossos, els jocs gegants i el sorteig de la panera va ser un èxit”, apunta.

Així, durant tot el diumenge el Parc del Turonet es va convertir en una gran festa del comerç local amb la participació d’una trentena dels comerços dels 200 que formen part de l’associació. A més, les carpes de restauració permetien acompanyar de gastronomia els comerços i serveis de la ciutat. “El comerç i la restauració local aporten experiències vitals, producte de qualitat i assessorament personalitzat”, assegurava Olivé durant la inauguració, moment el qual també agraïa als socis participants “l’esforç” que suposa ser presents a la festa. “Un sacrifici que segur que val la pena”, afegia. Per la seva banda, la regidora de Promoció Econòmica, Cristina Padilla, assegurava que la festa és “un aparador del teixit comercial que tenim a la ciutat”. La delegada de comerç i consum de la Diputació de Barcelona, Olga Luque, assegurava que el comerç és “l’ànima de la ciutat durant cada dia de l’any” i finalment l’alcalde Carlos Cordón agraïa la feina dels comerciants que “cada dia aixequen la persiana”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76Últimes notíciesNewsletterNecessites ajuda?