La desena edició del FEM Monòlegs recapta 4.200 euros

WhatsApp Image 2023-02-13 at 11.04.35

“Vaig participar a la primera edició i aquesta ja és la desena. Què gran i solidària és Cerdanyola!”, assegurava el monologuista Toni García en un teatre Ateneu ple de gom a gom per gaudir del desè FEM Monòlegs. No li faltava raó: la proposta d’humor solidari va recaptar 4.200 euros que es destinaran a la investigació de l’esclerosi múltiple.

Una vetllada rodona

Alberto Castro, David Sas, Toni García i Elias Torres van ser els monologuistes d’una proposta que va contagiar rialles i va aixecar aplaudiments. A més, l’actriu Judit Martín, convidada especial d’enguany, va protagonitzar una improvisació i es va comptar amb la presentació de Maite Fortuna, la música de la Beer Box Band i l’actuació prèvia de la companyia Caulababa. Una vetllada rodona per commemorar la desena edició d’una iniciativa que promet repetir l’any vinent amb més ganes encara.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?