La Comi i l’Ajuntament fan una crida per mantenir ben viu l’esperit de la Festa de Tardor

IMG_20201106_121251

Cerdanyola no viurà aquest any les Festes de Tardor. Així ho va anunciar en el seu moment la Comissió de Festes de Sant Martí, «La Comi», organitzadora de l’activitat. Això no ha impedit que l’entitat reivindiqui l’esperit de la festa. Per això ha col·locat un gran vinil a la cristallera de la plaça de Francesc Layret, on un «Martinet» amb mascareta sanitària acompanya el missatge que “la comissió de Festes de Sant Martí i les entitats us animem a mantenir l’esperit de la festa de tardor”.

Per reforçar l’acció i deixar ben clar a tothom que aquests dies són de festa a la ciutat aquest matí s’han instal·lat les tradicionals banderoles del Mercat Medieval, a les places de Francesc Layret, Abat Oliba i als carrers de Sant Martí i Sant Ramon.

«La Comi» i l’Ajuntament demanen a tothom que segueixen les mesures sanitàries establertes per les autoritats mantenint «ben viu» l’esperit de la Festa de tardor.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?