La Bòbila acull la fase prèvia de la Cerdanyola Cup

e2514efc12d4fe082fdc20ab2f336dc3

La ciutat de Cerdanyola, com cada any, acollirà al mes de juny el torneig de futbol més prestigiós de la ciutat, la Cerdanyola Cup. Aquest any, però, compta amb la novetat de la disputa d’una fase prèvia al torneig que se celebrarà aquest proper cap de setmana de gener al camp municipal La Bòbila-Pinetons. Aquesta fase prèvia té l’objectiu de “fer que participin més equips de la zona”, assenyalava el responsable del torneig, Jordi Riba. Els equips que participen en aquesta fase són de la província de Barcelona majoritàriament, tot i que també hi haurà dos conjunts tarragonins, com són el Calafell i l’Arboç, que lluitaran per una plaça a la fase final del torneig, que se celebrarà al mes de juny.

12 INFANTILS I 12 ALEVINS

La fase prèvia de la Cerdanyola Cup estarà formada per un total de 12 conjunts alevins i 12 infantils, de clubs d’alt nivell. De cada una de les dues categories, es faran 2 grups de 6 equips, que disputaran una lligueta entre ells; i els dos primers es classificaran per a la fase final. Hi haurà, doncs, 4 grups: dos d’alevins i dos d’infantils. Els alevins jugaran dissabte dia 2 i, els infantils, diumenge dia 3.

Els equips estaran distribuïts de la següent manera: en Alevins, el grup A estarà format per l’Hospitalet, l’Arboç, el Terrassa, l’Olímpic Can Fatjó, el Montcada i el Manlleu; i, el grup B, pel Calafell, el Can Buixeres, l’EFB Ripollet, el Llavaneres, el Vic i el Parets. En infantils, el grup A estarà compost pel Granollers, el Mollet, l’EFB Ripollet, el Vic, el Can Trias i el Mercantil; i, el grup A, pel San Cristóbal, el Can Buxeres, el Gimnàstic Manresa, el Manlleu, el Montcada i el Sants. Segons el reglament de la fase prèvia, els equips podran presentar, abans del començament del seu primer partit, un total de 20 jugadors (infantils) i 14 jugadors (alevins) i hauran de portar el mateix dorsal durant tot el torneig. Serà obligatori presentar llicències federatives en vigor i DNI que acrediti el nom i la data de naixement dels jugadors, a petició de l’organització.

Pel que fa a la durada dels patits, segons el reglament, aquesta serà diferent a les dues categories. Als partits d’alevins, els partits estaran compostos per dues parts de 15 minuts amb un descans entremig de 3 minuts. I en infantils, els partits es disputaran en una única part de 35 minuts.

La fase final es disputarà al mes de juny, concretament els dies 17,18 i 19. Per a llavors, ja estan confirmades les participacions d’equips de renom com el València i l’Espanyol. I, segons explicava Jordi Riba, “s’està conversant amb l’Atlètic de Madrid, el Deportivo de La Coruña, el Celta, i el Llevant”. El mateix organitzador del torneig assegurava, a més, que “s’està intentant portar algun equip estranger de nivell, com Juventus, Milan, Liverpool o Arsenal”.

Respecte el públic que assistirà a la fase prèvia i al torneig, Jordi Riba apuntava que “s’espera que el número de persones per dia superi les 1.000, i més tenint en compte que l’any passat el torneig va ser un èxit en relació al públic”. I afegia que, respecte la fase prèvia, “tan de bo el número d’equips participants augmenti al llarg dels anys i també s’incrementi el nivell competitiu”. Riba conclou, però, que “aquest any de moment la participació és molt positiva; ja que per ser la primera vegada que es fa la fase prèvia, el número d’equips és molt satisfactori”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?