L’Handbol Cerdanyola també reclama més espai per “créixer en qualitat”

d26f2d3a8ff5583681ac68eec63fdc44

Quasi 200 jugadors i 14 equips de l’Handbol Cerdanyola es van presentar oficialment a Guiera. Com ja va fer el CBF Cerdanyola i el CBF Cerdanyola, el club d’handbol també va fer la mateixa reivindicació: “Si volem créixer en qualitat ens manquen instal·lacions”, remarcava el president de l’entitat, Jaume Pla, que va anunciar que no es presentarà a les properes eleccions. El Club Handbol Cerdanyola comptarà amb 2 sèniors masculins enguany i el sènior A jugarà a la Tercera Preferent. A més, els dos juvenils jugaran la Lliga Catalana i el cadet A femení i l’infantil A masculí s’han quedat a les portes de la màxima categoria després de perdre el passat cap de setmana la fase d’ascens a Lliga Catalana. “L’esforç i la voluntat dels jugadors ens fa grans”, apuntava Pla.

Tant l’alcaldessa Carme Carmona com el regidor d’Esports, Marc Guillamon, van agrair la tasca de Pla i el vicepresident de la Federació Catalana d’Handbol (FCH), Francesc Huguet, va mostrar-se segur que la resolució del contracte de Guiera “arribarà a bon port amb la bona voluntat de totes les parts”. Per a Guillamon el Cerdanyola “és un club jove, però important per a la ciutat i per a l’handbol català”.  I l’alcaldessa destacava que “el club és fort perquè porteu a la sang i al cor Cerdanyola i els valors que ens uneixen”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?