L’esport local mostra el seu potencial

8ada8b01a991faf3f98f4a7470382ef6

Rècord a la gran festa de l’esport de la ciutat. La 13a edició de la Nit de l’Esport Cerdanyola, que va guardonar l’atleta Eli Gordón (Cerdanyola CH) i el corredor d’obstacles Lluís (Olliu Racers) com a millors esportistes del 2015, va ser una demostració de la força i de la unió de les entitats esportives, però sobretot una vetllada reivindicativa: “Cada cap de setmana es mouen a Cerdanyola unes 20.000 persones al voltant de l’esport, és l’hora que els polítics s’ho prenguin seriosament”, demanava el portaveu de la comissió organitzadora i president del CBF Cerdanyola, Rafel Nolla.

Les entitats esportives han arribat a una “situació límit”, explicava Nolla, mentre feia una crida als partits polítics. “Nosaltres posem les ganes i el treball, però les instal·lacions les han de fer vostès, demanem que ens posem a treballar plegats per trobar solucions”. Per a la regidora d’Esports Contxi Haro, la Nit de l’Esport “és una mostra més del bon estat de salut que gaudeixen les entitats esportives” de la ciutat i felicitava les entitats per haver encarat nous reptes “amb valentia i multiplicant esforços”. Haro no va obviar la demanda del teixit esportiu i va assegurar que des de la regidoria d’Esports s’hauran d’implementar canvis en el suport que que s’ha ofert fins ara a les entitats per “aconseguir allò que tots volem, que l’esport de Cerdanyola continuïi creixent i esdevevint una marca reconeguda de la ciutat”.
D’altra banda, l’alcaldessa accidental i regidora d’Igualtat, Elvi Vila, no va voler oblidar que “en l’àmbit de l’esport ser dona no és fàcil”. En aquest sentit , Vila destacava que encara queda “un llarg camí per recórrer” i anunciava que des de l’Ajuntament es vol treballar “polítiques esportives amb visió de gènere amb l’objectiu d’incrementar el nombre de nenes i noies que fan esport, promoure la igualtat de les dones en l’esport i la seva incorporació a la pràctica esportiva a tots els nivells”. L’oferta de Cerdanyola és prou variada perquè tothom pugui parcticar esport, apuntava Vila, que reconeixia que “hi ha temes per resoldre” i que el municipi es mereix unes millors instal·lacions esportives. “Estem patint uns dèficits que venen de lluny, des del govern municipal ens comprometem a treballar per a corregir-los”, assegurava.

La tretzena edició de la vetllada va guardonar també, entre d’altres, el Club Bàsquet Femení Cerdanyola lcom a millor club i la trajectòria esportiva d’Ángel Morán, exjugador de futbol i entrenador del Cerdanyola FC. La sorpresa de la Nit va ser el lliurament del nou premi a la promoció i formació de l’esport a l’Associació Josep Marcet i Prat per ajudar a l’esport de la ciutat mitjançant el mecenatge a esportistes de Cerdanyola que tenen dificultat per poder practicar l’esport per motius de mobilitat, psíquics, o econòmics.

ELS GUARDONATS

Millor Esportista Femení
Eli Gordón (atletisme) Cerdanyola CH
Millor Esportista Masculí
Lluís Barbé (corredor d’obstacles) Olliu Racers
Millor Esportista Femení Base
Judit López (taekwondo) Lee Young
Millor Esportista Masculí Base
Adrián Jiménez (escacs) Penya Escacs Cerdanyola
Millor Esportista Femení Veterans
Belén Hidalgo (atletisme) Cerdanyola Club d’Hoquei
Millor Esportista Masculí Veterans
Abel Hernández (Club Bàdminton Bellaterra)
Reconeixement trajectòria al món de l’esport
Ángel Morán (futbol) Cerdanyola FC
Millor Equip Sènior Femení
Sènior OK Lliga (hoquei) Cerdanyola CH
Millor Equip Sènior Masculí
Cerdanyola triatló (atletisme) Cerdanyola CH
Millor Equip Masculí Base
Juvenil A Cerdanyola Futbol Club
Millor Equip Femení Base
Cadet A Club Bàsquet Femení Cerdanyola
Millor Club Cerdanyola
Club Bàsquet Femení Cerdanyola
Millor Iniciativa Esportiva Solidària
Escola escacs gent gran (Penya Escacs Cerdanyola)
Premi Promoció Esport Escolar
Escola de Bàsquet del Club Bàsquet Cerdanyola
Millor Esportista Discapacitat masculí
Israel Casasola (Grup Catalònia)    
Millor Esportista Discapacitat femení
Gemma Tiana (ASPADI)
Reconeixement a un patrocinador RENO
Reconeixement a la comunicació esportiva “Memorial José Luis Rodríguez”
Albert Setó (BTV)
Promoció i formació de l’esport
Associació Josep Marcet i Prat, per ajudar a l’esport de la ciutat, mitjançant el mecenatge a esportistes de Cerdanyola que tenen dificultat per poder practicar l’esport per motius de mobilitat, psíquics, o econòmics.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?