L’Ajuntament no ha tramitat cap llicència d’abocador de runes per a can Fatjó dels Aurons

9fc5e2a09509b5613281f31393bb0737

L’Ajuntament va rebre al juny una sol·licitud de Puigfel S.A per compatibilitzar l’activitat extractiva de l’argilera de can Fatjó dels Aurons amb una llicència d’activitat d’abocador de monodipòsit de runes de construcció.

Davant la petició s’ha emès un informe tècnic en el qual es posa de manifest la improcedència de tramitar el projecte sol·licitat atès que tècnicament és incompatible la simultaneïtat de l’activitat extractiva amb llicència vigent amb l’activitat proposada de restauració.

Emès aquest informe, l’Ajuntament assegura que no ha tramitat cap nou permís, que està treballant en una resposta tècnica i jurídicament fonamentada per denegar aquesta llicència d’abocador i que per l’alarma provocada pels últims moviments de terres s’han realitzat inspeccions que de moment no evidencien cap actuació il·legal per part de Puigfel.

Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?