L’Ajuntament manté els quatre premis literaris per al 2015

fc2062aef352f80dc2215f346ba9ce28

Francesc Xavier Torrents -premi de Novel·la «Valldaura-Memorial Pere Calders» amb “La memòria del cor”-, Arturo Padilla, -premi de Narrativa Breu «Caterina Albert» amb “Somriures davant l’aparador”-, Darío Frías -premi de Poesia «Divendres Culturals» amb “La dimensión de lo invisible”- i Manuel Roig -premi de Poesia «Miquel Martí i Pol» amb “Atac de temps”- ja tenen les seves obres editades pel Servei de Publicacions de la UAB en format paper i electrònic, exceptuant el relat breu, que únicament es publica en format de llibre electrònic.

En l’acte de presentació de les obres guanyadores dels últims Premis Literaris, que organitzen conjuntament l’Ajuntament i la UAB,  es van presentar les bases de la convocatòria dels Premis literaris 2015, que obrirà el període d’inscripcions al gener. “Continuen els quatre premis i les bases són menys o menys iguals”, remarcava la regidora de Cultura, Montse Montiel, que apuntava que la tendència del govern municipal ha estat “mantenir totes les activitats al voltant del foment de la lectura i la creació literària”. En aquest sentit, l’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, explicava que ara, quan s’estan negociant els pressupostos per al 2015, “ningú ha posat en dubte la continuïtat d’aquests premis”. Una aposta ben rebuda pels autors guanyadors: “Amb la crisi que està caient, em satisfà escoltar que per a vostès la cultura és un bé necessari”. El vicerector de Relacions Institucionals i Territori de la UAB, Manel Sabés, va desitjar als guanyadors un “llarg futur com  a autors”.

En el marc de l’acte, també es van fer públics els guanyadors de la segona edició del Nit Lab MAC Tancats al museu. En la categoria d’escriptura va guanyar el relat La maledicció d’Ismael Smith, de Maria Miranda, Guillem Ochoa i Guillem Gabaldà. I en l’apartat d’il·lustració Sara Valero, amb una menció especial a Verònica Cabello.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?