Josep Maria Riba, nou president de l’EMD de Bellaterra

bellaterra
Josep Maria Riba, segon per dreta, durant la presentació de Bellaterra Endavant (Cedida)

Josep Maria Riba es proclama nou president de l’EMD de Bellaterra amb els millors resultats de la història de l’EMD. El presidenciable de Bellaterra Endavant! ha aconseguit un total de 817 vots sobre 1.402, és a dir, el suport del 58% de bellaterrencs a l’urna de president. Uns resultats que no s’havien vist mai superats per cap altre candidat a l’EMD de Bellaterra, ja que la xifra més alta de suports l’havia recollit el fins ara president de l’EMD de Bellaterra, Ramon Andreu, l’any 2015 amb 731 vots.

Caiguda de 371 vots per a Ramon Andreu

La segona posició ha estat per Ramon Andreu, el fins ara president de l’EMD de Bellaterra qui ha baixat fins els 282 vots, Una caiguda de 371 vots menys respectes les anteriors eleccions quan havia tret 653 vots i amb una important diferència amb el partit guanyador. Concretament BE! n’han recollit 535 més.

A continuació han quedat Àngel Vázquez (PSC) amb 86 vots, Quim Oltra (ERC) amb 71, Pedro Manresa (VOX) amb 52 i Jordi Clarà (IMPULS) amb 50.

Mentrestant, a l’urna de partits, Riba estarà acompanyat per 5 vocals de Bellaterra Endavant!, 2 de Gent per Bellaterra i 1 de ERC. Serà, per tant, una nova majoria absoluta, però amb un canvi de color.

Els comicis més disputats fins al moment a Bellaterra: 5 vocals BE, 2 GB i 1 d’ERC

Amb fins a 6 partits, aquestes han estat els comicis a l’EMD més disputats fins al moment. Per tant, el ple de la Junta de Veïns i Veïnes de l’EMD de Bellaterra quedaria distribuït amb 5 vocals de Bellaterra Endavant!, 2 vocals de Gent per Bellaterra i 1 vocal d’Esquerra Republicana, del total de 8 cadires que hi ha al ple bellaterrenc.

63% de participació

La participació a Bellaterra ha pujat 10 punts respecte el 2019, situant-se en el 63% de participació. Un total de 1.402 bellaterrencs han excercit el seu dret a vot tant al col·legi electoral del Centre Cívic Joan Maragall com al del Turó de Sant Pau. – Araceli Florit/Laita Tardós (Bellaterra Diari)

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76Últimes notíciesNewsletterNecessites ajuda?