Ja es pot reservar el material per dinar a l’Aplec de Sant Iscle

Aplec de Sant Iscle 2021 / F. Ajuntament

El diumenge 20 de novembre es farà el tradicional Aplec de Sant Iscle. L’Ajuntament posa a disposició determinat material per aquelles persones que vulguin assistir a aquesta activitat i dinar en el marc de la mateixa.

L’Ajuntament cedirà les taules i cadires a les entitats i ciutadania que vulgui dinar a l’Aplec de Sant Iscle. Tanmateix, el material disponible és limitat i, per tant, s’ha habilitat un procediment per reservar-lo. El material municipal disponible és de 60 taules i 500 cadires. Les entitats i persones interessades en fer una reserva d’aquest material han de sol·licitar-ho enviant un correu electrònic a l’adreça santiscle@cerdanyola.cat a partir del 7 de novembre.

No es podrà fer foc a terra, però es posarà a disposició carbonet per a les graelles. No hi haurà llenya a la venda ni es permetrà que se’n reculli del bosc, on no es podrà alterar res. S’estableix una  limitació màxima de peticions de reserva de 4 taules i 32 cadires per entitat o associació i 1 taula i 8 cadires per persona particular. El termini màxim per enviar una sol·licitud de reserva és el 14 de novembre a les 14 h. Les peticions es resoldran per ordre d’arribada i fins a exhaurir el material disponible. Els materials reservats es repartiran a les persones amb reserva confirmada a les 8 h, a la zona de Sant Iscle. No s’assegura que es disposi del material reservat per a les persones o entitats que arribin més tard. Haver fet una petició no assegura poder disposar del material sol·licitat, ja què cal que l’organització de l’Aplec de Sant Iscle confirmi la reserva. Aquesta confirmació es farà amb la major brevetat possible.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?