Ja es coneixen tots els detalls del Carnaval a Cerdanyola

WhatsApp Image 2024-01-25 at 08.35.05

El Carnaval cerdanyolenc començarà el divendres 9 de febrer amb l’espectacle infantil i arribada del Rei Carnestoltes a la ciutat. A partir de les 17:30 h, la plaça Abat Oliba s’omplirà de música i ball amb el grup Ambauka que donarà la benvinguda al Rei Carnestoltes amb el seu espectacle ‘Peti qui peti!’.

Premis

Les comparses, grups petits o persones disfressades que optin al reconeixement de Sa Majestat el Rei Carnestoltes hauran de formalitzar les inscripcions abans del 6 de febrer a l’Ateneu (carrer de la Indústria, 38-40) de dilluns a divendres de 8:30 a 22 h o per correu electrònic a l’adreça carnaval@cerdanyola.cat.

Els premis a les millors disfresses seran a les tres millors comparses, el millor grup petit i la millor disfressa individual. El jurat estarà format per membres d’entitats de la ciutat i el mateix Rei Carnestoltes.

Rua de Carnaval

La rua començarà a les 17 h des de l’avinguda Espanya amb avinguda Roma. El seu recorregut serà avinguda Espanya, carrers Sant Casimir i Francolí, passeig Cordelles, carrer Francesc Layret, avingudes Catalunya i Primavera, plaça Estatut i parc del Turonet.

A partir de les 18:30 h començarà el Ball de Carnaval al parc del Turonet, aquest any presentat per Pepo Flores. Durant la festa hi haurà animacions de les escoles de dansa Roger’s i Qóreo, es lliuraran els premis a les millors disfresses i actuarà en concert Henry Méndez. La fi de festa anirà a càrrec de Dj Eros. Hi haurà servei de bar a càrrec de l’Associació Gastronòmica i Cultural El Pansalet.

Dimecres de Cendra

Com és tradició, el Carnaval arribarà a la seva fi el Dimecres de Cendra (14 de febrer) amb l’Enterrament de la Sardina. L’Escola de Dansa i el Grup de Teatre de l’Ateneu, la Colla de Joves Diables de Cerdanyola i la Xaranga de la Banda de l’Agrupació Musical acomiadaran amb un solemne acte fúnebre d’enterrament de la sardina amb la crema del taüt a partir de les 19 h a l’Ateneu.

Programa de Carnaval 2024

Divendres 9 de febrer
Espectacle infantil i arribada del Rei Carnestoltes
17:30 h, plaça Abat Oliba
Espectacle infantil ‘Peti qui peti!’ amb Ambauka i Benvinguda del Rei Carnestoltes.

Dissabte 10 de febrer
Rua i Ball de Carnaval
16 h: Concentració de comparses, grups petits i persones individuals a l’avinguda Roma cantonada amb l’avinguda Espanya per organització de la sortida.
17 h: Sortida de la Rua de carnaval. Recorregut de la rua: avinguda Espanya, carrers Sant Casimir i Francolí, passeig Cordelles, carrer Francesc Layret, avingudes Catalunya i Primavera, plaça Estatut i parc del Turonet.
De 18:30 a 24 h: Ball de Carnaval parc del Turonet
Presentat per Pepo Flores, amb animacions de les escoles de dansa Roger’s i Qóreo i el lliurament dels premis a les millors disfresses de Carnaval
Concert de Henry Méndez
Actuació de DJ Eros
Servei de bar a càrrec de l’Associació Gastronòmica i Cultural El Pansalet

Dimecres de Cendra, 14 de febrer
Enterrament de la Sardina
19 h, Ateneu de Cerdanyola
Solemne acte fúnebre d’enterrament de la sardina amb la crema del taüt, l’actuació de l’Escola de Dansa i del Grup de Teatre de l’Ateneu, la Colla de Joves Diables de Cerdanyola i la Xaranga de la Banda de l’Agrupació Musical La Banda.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?