Ja es coneixen els primers detalls de la cavalcada dels Reis d’Orient 2024

WhatsApp Image 2023-11-18 at 18.43.35

La Cavalcada de Reis 2024 comptarà amb sis carrosses més que en la darrera edició i estarà organitzada en cinc blocs, dedicats a la Fada Alba, Melcior (ciència i coneixement), Gaspar (art i cultura), Baltasar (natura i biodiversitat) i el tancament de la cercavila. Cada bloc comptarà amb la participació de voluntaris de les entitats, que aniran asseguts a les carrosses habilitades i també en comparses a peu. També hi haurà grups professionals d’animació i espectacles, la carrossa del personatge, un grup de dansa de les diverses escoles de la ciutat i una carrossa de seguici del personatge inspirador. Una de les novetats d’enguany serà el recorregut de la cercavila, que sortirà del barri de Canaletes i finalitzarà a l’Escola Saltells.

Es mantindrà un relat que unificarà temàticament i estèticament tota la Cavalcada i l’Ajuntament facilitarà el vestuari que lluiran les persones que hi participaran. Es contempla que hi participin infants de 7 a 11 anys (en les carrosses del seguici dels reis), joves a partir de 12 anys i adults en les comparses a peu, i també sis patges (edat mínima 16 anys).

Com sol•licitar participar a la Cavalcada?

Les entitats que vulguin participar en la Cavalcada hauran de comunicar-ho amb un mail a l’adreça cavalcada@cerdanyola.cat En el missatge hauran manifestar que hi volen participar i indicar amb quantes persones i edat d’aquestes. Els ciutadans que vulguin participar com a voluntaris a títol individual també poden sol•licitar-ho enviant un mail a cavalcada@cerdanyola.cat tot indicant la seva edat. Les peticions s’atendran seguint l’ordre d’arribada al correu electrònic indicat fins a les 12 h del dilluns 4 de desembre. Si hi hagués excés de peticions, les entitats que no poguessin participar en l’edició de 2024 ho farien el 2025.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?