ICV-EUiA confia que la subvenció als comerços crearà llocs de treball

49d07d2f2b048709fab28e0845347114

El grup d’ICV-EUiA defensa la tasca realitzada pel govern local des del Servei Municipal d’Ocupació en uns moments de greu crisi en els quals Cerdanyola té més de 4.600 aturats. La regidora d’ Ocupació, Carmen Rebollo, destacava que fins al 23 d’abril s’han gestionat 166 ofertes de feina i han passat pel servei 4.131 persones.

Actualment el Servei Municipal d’Ocupació està treballant en un pla d’ocupació amb recursos propis i el Club de la feina ha atès més 4.000 persones fins al 23 d’abril. El Servei Municipal d’Ocupació, ubicat a la Masia de Can Serraperera, també promou espais de recerca o el programa Connecta’t.

Els ecosocialistes també es mostren satisfets per la posada en marxa de la línia de subvencions per als comerciants que tinguin el seu negoci a Cerdanyola i que contractin persones en situació d’atur.   El portaveu d’ICV-EUiA, Santi Cayuela, explicava que l’Ajuntament hi dedica un import de 45.000 euros a càrrec del pressupost de 2014. “Els comerciants ens han dit que faran servir l’ajuda perquè els hi  finança bona part del cost de les contractacions”. Malgrat que la partida inicial aprovada és de 45.000 euros però, segons Cayuela, “és susceptible de ser ampliada si és necessari”. En aquest sentit, el govern municipal treballa amb la Diputació de Barcelona perquè pugui fer alguna aportació i així subvencionar més contractes.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?