Homenatge a la centenària Manuela Isabel Esteban Yuste

WhatsApp Image 2023-11-10 at 11.09.22(1)
Moment de la celebració / F. Ajuntament de Cerdanyola

Manuela Isabel Esteban Yuste va viure el 5 de novembre un dia molt especial perquè va complir cent anys i ho va fer acompanyada de la seva àmplia família i dels residents i personal de la residència CIM Bellaterra. A més, també va rebre la visita i homenatge de l’alcalde, Carlos Cordón, i de la regidora de Gent Gran, Pepi Rivera. Tots dos van tenir l’oportunitat de fer entrega a la centenària d’un ram de flors, un diploma i una insígnia de plata amb l’alzina centenària de Cordelles. Amb aquest homenatge, l’Ajuntament vol “transmetre l’afecte de tota la ciutat a les persones que tenen la sort d’arribar a ser centenàries”.

Manuela Isabel Esteban Yuste va néixer el 5 de novembre de 1923 a Ojos Negros, un petit municipi de la comarca de Terol. Allà, va viure la seva infantesa i es va casar amb el Felipe amb qui es va traslladar a viure a Cerdanyola, junt amb els seus tres fills, a finals dels anys quaranta. La Manuela Isabel ha dedicat tota la seva vida a tenir cura de la seva família, avui molt extensa amb set néts i cinc besnéts. Tots ells la van visitar ahir a la CIM Bellaterra a on resideix en l’actualitat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?