Homenatge a la centenària Josefa Iseres Vizcarri

WhatsApp Image 2024-05-08 at 11.58.40

Josefa Iseres Vizcarri celebrava 100 anys el 2 de maig acompanyada de la seva família. A més, la centenària ha rebut també la visita i homenatge de l’alcalde Carlos Cordón i de la regidora de Gent Gran, Pepi Rivera. Tots dos han tingut l’oportunitat de fer-li entrega d’un ram de flors, un diploma i una insígnia de plata amb l’alzina de Cordelles.

Josefa Iseres Vizcarri va néixer el 2 de maig de 1924 a Barcelona, a on va viure fins fa quinze anys quan es va traslladar a Cerdanyola per tenir cura d’una de les seves dues filles. La seva vida no ha estat fàcil després d’una guerra i perdre el pare molt jove; la seva mare i les tres germanes van haver de passar moltes penúries per sobreviure. Ella es va casar molt jove i va deixar de treballar per dedicar-se a la seva família, el seu marit (que va morir l’any 1980) i les seves dues filles. Actualment, la centenària també té dues netes. La Josefa sempre ha estat una dona molt activa, que fins més enllà dels 80 anys anava a ballar i fer activitats a l’associació de gent gran del seu barri.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?