Gerard Sesé commemora el seu 20è aniversari ‘El millor CD de la història’

WhatsApp Image 2024-03-27 at 8.54.57 AM(2)

L’artista cerdanyolenc Gerard Sesé commemora el seu 20è aniversari presentant ‘El millor CD de la història’ i essent l’únic artista català que ha creat una autoparòdia sobre la vida dels influencers.

Sesé fa 20 anys que canta en català i també és el creador de ‘Mantinc el català’, una cançó-reflexió que pretén conscienciar als catalans de fer servir la nostra llengua sense prejudicis. Aquesta també forma part del nou projecte musical, un CD inter-temporal on fusiona cançons inèdites de la seva adolescència amb cançons actuals on predominen la maduresa, el realisme, els tocs d’humor i l’autoparòdia. Les cançons es podran escoltar a través de les principals plataformes com són Spotify, Apple Music, Amazon Music i Youtube.

Sesé és un artista polifacètic que no només canta i produeix cançons. Més enllà d’haver publicat nou CDS al mercat (cinc com a cantautor i quatre com a compositor de musicals), és presentador, actor i xouman. També és escriptor i fa de periodista amb una àmplia trajectòria al sector de la ràdio i la televisió.

El nou CD és inter-temporal perquè cada mes anirà creixent amb la publicació de dues cançons. Aquest projecte musical té com a objectiu mostrar l’evolució i la diversitat de l’obra de l’artista, qui va començar la seva trajectòria l’any 2004 amb la seva primera maqueta, “L’has cagat” (gravada a l’estudi cerdanyolenc Wheel Sound Studio), amb la qual va arribar a les semifinals del concurs musical Sona9 i que va servir per engegar la seva carrera d’autor pop. Des d’aleshores, el músic i productor ha publicat nou CDS, cinc com a cantautor (“Fugir com un gos”, “Perdó per ser tan pesat”, “Sota la dutxa”, “De peus al cel” i “No soc jo”), i quatre com a compositor de musicals (“Generació de Merda”, “El futbol és així (de gai)”, “Pinta’m” i “El Poliamor és així (de complicat)”, tots ells estrenats a la ciutat de Barcelona. També ha estat coautor dels musicals “The Feliuettes”, “Cobi, Curro i Narangito”, “Akelarre” i “Amor a mort”.

Ha col·laborat amb diversos artistes i, fins i tot, ha compost temes per a videojocs. Fa 3 anys també va crear la cançó “Jo també em quedo a casa” que va esdevenir la banda sonora de TV3 en una sèrie sobre el confinament en plena pandèmia. Actualment, amb l’imitador David Moreno, també grava les cançons de “l’APMSessions”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?