Èxit d’unes renovades i familiars Milles de Cerdanyola

WhatsApp Image 2023-11-20 at 12.08.36

Les 35enes Milles de Cerdanyola, la cursa atlètica nocturna coorganitzada pel CE Cerdanyola Atletisme i Triatló i l’Ajuntament, s’han renovat amb èxit. Un total de 1.070 persones corrien dissabte pels carrers de Cerdanyola en la segona millor participació de la història de la cita, malgrat haver eliminat la cursa llarga. D’aquest miler de persones, 460 persones van ser infants.

MOLT CONTENTS

“Estem hipercontents amb la participació i amb el nou muntatge a la sortida que guanya en vistositat i caliu. Sempre hem de millorar coses, però aquesta és la línia a seguir”, valora el director tècnic del CE Atletisme i Triatló, Rafa Meléndez. Des del club tenen molt clar que l’enfoc de la proposta cada vegada s’orientarà més als infants. “És una prova de Cerdanyola per Cerdanyola i especialment per als infants, que han de ser el plat fort”, assegura Meléndez.

La cursa de 5k, l’única competitiva, va ser guanyada per Victor Cadenas (0:16:02).Dos segons més tard arribaria Daniel Campo i el tercer lloc era per Marc Arriaza (0:16:11). El podi femení el va encapçalar Núria Avileo (0:18:18). En segon lloc va arribar Aina Siscart (0:19:48) i Julia Sánchez (0:20:52) era la tercera.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?