Èxit del CorreTapes

WhatsApp Image 2023-10-30 at 09.10.23

Cerdanyola va acollir amb entusiasme la primer edició del Corretapes, una vibrant ruta gastronòmica de tapes organitzada pel Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental i Barcelonès en col·laboració amb l’Ajuntament. Amb la participació d’una vintena de locals, els assistents van tenir l’oportunitat de degustar exquisides tapes acompanyades d’una beguda per només 3,5 euros. Finalment, La Encantadora es va emportar el reconeixement del públic amb la seva tapa com la més votada d’aquest esdeveniment culinari que va destacar la rica gastronomia local. A falta de dades oficials de participació, des de l’organització asseguren que “s’han superat les expectatives en aquest sentit”.

Els tastadors van poder unir-se a la ruta inscrivint-se prèviament per 1 euro, amb només la cartilla, o 2 euros si també volien el mocador del Corretapes. Els participants van ser encoratjats a completar la seva experiència gastronòmica, recollint segells a mesura que gaudien de les delícies culinàries de la ciutat i s’oferien dues rutes diferents.

Un cop completada la cartilla, els participants tenien l’oportunitat de votar la millor tapa i dipositar el seu vot en una bústia instal·lada a la carpa situada a la plaça Abat Oliba. A més, aquells que van aconseguir sis segells en cada ruta van rebre com a premi una samarreta del CorreTapes i van entrar en un sorteig per guanyar un dels tres premis en metàl·lic, amb valors de 100, 80 i 60 euros, per a la seva pròxima visita als establiments participants. – Paula Sama

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?