Exhibició de combats medievals a Ca n’Oliver

thumbnail_17280

El CRAC ha decidit fer la primera activitat de l’any presencialment aquest diumenge (11.30 hores).  L’entitat inicia la seva programació d’activitats al Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver amb una exhibició de combats medievals a càrrec del grup de reconstrucció històrica Brunneis Iumentis. En la demostració es presentaran diversos lluitadors equipats amb diferents panòplies militars i armament que representen els diversos pobles i classes socials de l’edat mitjana. Els recreadors s’enfrontaran en combats singulars i per equip sota la supervisió d’un àrbitre. Cada combat anirà precedit d’una breu explicació sobre les característiques dels contrincants i les característiques i ús de les armes.

Lloc: poblat ibèric de Ca n’Oliver.

Organitza: CRAC amb la col·laboració del Museu d’Història de Cerdanyola (Ajuntament)

Per participar cal inscriure’s prèviament al 93 580 45 00. Les places són limitades. Els assistents estaran asseguts al voltant d’un espai central  on es faran les demostracions. L’ús de mascareta, el distanciament i la higiene de mans seran obligatoris.

 

Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?