Eugenia Couoh exposa a la sala Elisa Arimany

WhatsApp Image 2024-04-06 at 09.54.59

La Sala Elisa Arimany de la Biblioteca Central de Cerdanyola acull fins al 3 de maig l’exposició ‘Re-Producción. La revolución de la mujer madura’ de la fotògrafa mexicana Eugenia Couoh.

Aquest assaig fotogràfic, que porta a Cerdanyola l’AFOCER, s’ha fet a més de 50 dones d’edat madura i explora la identitat i posicionament de la dona de mitjana edat a través del retrat. La mostra representa a la dona adulta que ha aconseguit desafiar els estereotips i convencionalismes amb els quals se li ha encasellat al llarg de la història. A través del retrat fotogràfic, Couoh cerca plasmar la transformació de la maduresa femenina en una nova plenitud, dins d’una societat que tendeix a invisibilitzar-la.  L’exposició que es presenta a la Sala Elisa Arimany és només una part de l’extens material amb el qual la sèrie Re-producció s’ha anat enriquint des del 2017. Actualment han estat fotografiades i entrevistades 55 dones mexicanes en la seva majoria.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?