Esgotades les inscripcions per a la Cursa per Collserola

collserola

Les inscripcions per a la Cursa per Collserola ja s’han esgotat després d’haver arribat al màxim de 500 participants. El CE Cerdanyola Atletisme i Triatló i l’Ajuntament de Cerdanyola han decidit mantenir el calendari i també l’horari de la cursa estrenat l’any passat i la Cursa per Collserola se celebrarà el dissabte 10 de juny a partir de les 20h amb sortida i arribada al carrer Pizarro. L’organització també ha mantingut la distància dels dos circuits que ofereix tot i que enguany el desnivells que hauran de superar els atletes seran una mica inferiors. Les persones inscrites poden escollir entre dos circuits: un de 14km i 354 metres de desnivell positiu i un altre més curt de 7,5km i 150m+. Tots dos amb part del recorregut per la serra de Collserola.

Els dorsals es podran recollir al matí d’11 a 13:30 h o a la tarda a partir de les 18 h. L’organització aposta per una cursa lliure de plàstic. Els i les atletes hauran de portar el seu propi got, bidó o similar per reomplir-los als avituallaments. Amb aquesta iniciativa s’espera estalviar l’ús de fins a 1.500 ampolles de plàstic. A més, la senyalització del circuit es farà exclusivament amb senyals reutilitzables penjades als arbres i es recolliran al finalitzar la competició. La cursa disposarà d’un guarda-roba per als participants. També hi haurà servei de dutxes i vestuaris. A l’arribada, les persones participants podran gaudir de la piscina municipal del Turonet (fins a les 22:30 h), fruita variada, entrepà de botifarra i una samarreta de la cursa.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76Últimes notíciesNewsletterNecessites ajuda?