Entrades esgotades per a l’obra ‘Els Gossos’ al Teatre Ateneu

assaig_els_gossos_-_foto-albert_rue-26

L’obra es representarà el 16 d’abril a les 20 h i al Teatre Ateneu. Les entrades, ja esgotades, es venen a Internet a www.cerdanyola.cat/teatre

El dia del seu quaranta aniversari, la Laura té una experiència fugaç però demolidora: durant el seu trajecte habitual en metro, un desconegut li somriu i li diu alguna cosa a cau d’orella. Ja a casa, durant la festa, aquella llavor germinarà i acabarà bombardejant la “suposadament” assentada vida familiar, malgrat els esforços de la Laura per mantenir la unió amb i entre els seus éssers estimats.

L’autor del text i director del muntatge, Nelson Valente, escriu que l’espectacle proposa “històries d’amors, odis i ressentiments, gravats en les mirades dels gossos de la infantesa que ara es projecten al present. Secrets del cor. Records distanciats pel temps”.

El muntatge teatral ens interroga: “Què som? Què hem fet? De què tenim por? Per respondre aquestes preguntes, un pare recorre a fets del passat que, molts d’ells ni tan sols van succeir. Una mare es retreu a si mateixa tot allò que no es va atrevir a fer. Una parella jove es victimitza com si la vida que porten junts fos l’única opció. Els Gossos s’endinsa en qüestions que afecten tota la humanitat”.

Fora màscares. Les i els protagonistes, confortablement acomodats en les seves pors, es veuran abocats a revisar certs plantejaments que convertiran la seva plàcida llar en un camp de batalla.

El repartiment d’Els Gossos el formen Mercè Aránega, Sandra Monclús, Joan Negrié i Albert Pérez. L’autor i director és Nelson Valente. El traductor del text, Joan Negrié. És una producció de Sala Trono amb la col·laboració del Grec Festival de Barcelona, estrenada a La Villarroel. La durada de l’obra és d’1 hora i 20 minuts (sense entreacte).

L’aforament del Teatre Ateneu és limitat, complint les normatives sanitàries. Per assistir com a públic a l’espectacle, cal dur mascareta i seguir les indicacions del personal de sala.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?