Entitats i partits independentistes convoquen a la manifestació de dijous a Barcelona

WhatsApp Image 2023-01-16 at 11.50.15

L’ANC, el Consell Local per la República, l’Entesa pel Debat Constituent, Esquerra Republicana de Catalunya , Guanyem Cerdanyola i Junts per Cerdanyola fan una crida a assistir a la manifestació convocada contra la cimera dels governs d’Espanya i França a Barcelona d’aquest dijous.

“El Govern espanyol ha manifestat reiteradament que venia a Barcelona per certificar la fi del moviment independentista. És una falsedat -perquè la voluntat d’independència és més viva que mai- i una provocació, ja que no s’ha donat cap solució política al conflicte, que encara hi ha representants polítics a l’exili, i que hi ha 500 persones pendents de judici per causes relacionades amb el referèndum de l’1 d’octubre i la posterior repressió de l’Estat, que ja ha afectat més de 4.000 persones”, asseguren en un comunicat conjunt. Els governs d’Espanya i França, apunten, “segueixen reprimint la nació catalana: la seva gent, la seva economia, la seva cultura i la seva llengua. En aquest sentit, la mobilització també serà un clam per la defensa del català i la immersió lingüística educativa, i per l’ús del català en els plenaris municipals de la Catalunya del Nord, on està sent perseguit”.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?