En marxa una nova edició del Joc de l’Okka

WhatsApp Image 2024-02-09 at 09.05.40

Ja estan obertes les inscripcions per a una edició del Joc de l’Okka. La Biblioteca Central de Cerdanyola proposa un joc de lectura molt engrescador adreçat a infants de 7 a 12 anys. La nova edició es perllongarà fins al 27 d’abril i es podran registrar lectures fins al 8 de maig.

Els infants inscrits han de llençar el dau gegant i van movent-se per les caselles, a mesura que van llegint. El joc inclou diverses proves que els lectors han d’anar superant. La biblioteca ha dissenyat els personatges i el mateix joc, així com les proves.

La dinàmica torna a ser la del joc en equips, per afavorir la participació i cooperació. Aquesta edició té alguns petits canvis i millores respecte a l’any 2023. Una d’elles és la consolidació de les tauletes com a element que els infants participants poden manipular directament per avançar en el joc i registrar les lectures, gràcies a la creació d’una aplicació que ho fa possible. També s’han creat noves proves per resoldre, i l’aparició d’un nou personatge.

La darrera edició del joc es va fer l’any passat amb uns resultats molt positius: van jugar 81 nens i nenes i van llegir un total de 305 llibres. Entre els dos equips van donar 40 voltes al tauler.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?