En marxa la segona edició del Cerdanyola Women Corporate

WhatsApp Image 2024-05-02 at 10.19.03
Ja s’ha iniciat el programa Cerdanyola Women Corporate / F. Ajuntament

Un total de 15 dones han iniciat el programa Cerdanyola Women Corporate, impulsat per segon any consecutiu per l’Ajuntament. L’objectiu del curs és impulsar una major presència de la dona en els llocs de decisió de les empreses, detectar i visibilitzar el talent femení del territori, i fomentar la creació de sinergies i xarxes professionals. El programa formatiu és gratuït amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració dels Ajuntaments de Ripollet i Montcada i Reixac. El programa s’allargarà fins al 5 de juliol amb sessions setmanals i presencials i sessions de mentories virtuals individuals.

Durant l’acte inaugural, la regidora de Promoció Econòmica, Cristina Padilla, va referir-se a l’èxit de la primera edició i va destacar que “el nostre objectiu és ajudar a les dones amb rol de lideratge a desenvolupar-se” i va encoratjar a les dones que participen aquest any en el programa “a gaudir i aprofitar l’experiència i sobretot a fer xarxa”. En el mateix acte, la regidora d’Igualtat, Andrea Borrego, va afirmar sentir-se satisfeta “amb els projectes a on l’empoderament de les dones sigui l’eix central”. Borrego també va referir-se a les estadístiques de dones en llocs de lideratge destacant que “aquestes deixen molt per desitjar, però hem millorat molt el paper de les dones dins de les empreses”.

El programa s’estructura en cinc mòduls d’habilitats directives i transformació digital. Es treballarà la marca personal, el lideratge amb perspectiva de gènere, les finances, la transformació digital, el lideratge conscient i la presa de decisions. Tancarem el programa amb les ponències de dues expertes i amb una sessió de networking entre les participants.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?