En marxa els treballs de millora de la senyalització horitzontal

WhatsApp Image 2024-03-28 at 9.29.28 AM

L’Ajuntament de Cerdanyola ha començat els treballs de manteniment, conservació i millora de la senyalització horitzontal que s’estan duent a terme a tot el terme municipal. Els llocs on ja s’ha començat a actuar són els carrers dels Boters, Santa Anna, Foment, Prat de la Riba, Indústria, avinguda Primavera i Canaletes.

Les actuacions que s’estan fent tenen com a objectiu pintar les línies de separació de carrils, els passos per a vianants, les línies de detenció i tots aquells símbols que hi ha marcats a la calçada, com les fletxes, els stop i cediu el pas, les illetes, quadrícules, ziga-zagues i altres marques viàries, amb la finalitat de millorar la seva visibilitat i augmentar la seguretat de tota la ciutadania. Moltes d’aquestes tasques es realitzen, preferentment, i sempre que es pot, a la nit, per tminimitzar l’afectació al trànsit.

“Aquestes actuacions no es limitaran a un període concret, sinó que es preveu que es realitzin durant tot l’any. Això assegurarà un manteniment i millora progressiva i constant de la senyalització viària”, asseguren des del consistori.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?