Els treballadors de Correus demanen que es contractin els efectius necessaris

correus

LEls treballadors de Correus a Cerdanyola han fet una vaga parcial de tres dies -2,3 i 4 de juny- per reivindicar el “desmantellament” de Correus que s’està duent a terme i la precarització que en aquest moments té la plantilla. “A Cerdanyola portem dos anys amb falta de contractació absoluta”, denuncien els treballadors. Correus divideix Cerdanyola en 23 seccions i una furgoneta que porta paqueteria gran. “La mateixa empresa diu que cada secció ha de tenir un carter. Ara mateix som 12 i des de l’inici de la vaga han contractat dues persones més, però ja no podem més”, lamenten. A Correus un terç de la plantilla és eventual i això comporta una precarització del servei públic: “Ens obliguen a portar paquets de la línia privada en detriment del servei públic com poden ser els certificats”. Però la situació a Cerdanyola no és excepcional. “Les treballadores eventuals tenim contractes de 10 dies o un mes, Correus cada vegada ens precaritza i oprimeix més”, denuncia una de les treballadores. “Volem treballar bé i en condicions saludables”, demana.

La reclamació més inmediata de la plantilla és que Correus comenci a contractar els efectius que ha dit que són necessaris a cada unitat. “I que la gent contractada passi a ser fixa el més aviat possible i per estricta antiguitat. Han sortit sentències que diuen que ha de ser així”, afegeixen. “Volem un servei públic de qualitat i que deixin d’oprimir els treballadors o els moviments sindicals”, expliquen.

Els treballadors no descarten fer més accions, però tot dependrà de la resposta de l’empresa. “I convidem la ciutadania a denunciar Correus a atenció al client si tenen retard en la rebuda dels seus certificats, notificacions o cartes”, afegeixen.

Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?