Els Reis d’Orient arriben a Cerdanyola amb nou recorregut

WhatsApp Image 2024-01-03 at 09.14.12

Tot a punt per a la nit més màgica de l’any. La Cavalcada de Reis presenta nou format i recorregut. La primera de les novetats serà l’acte de lliurament de les claus, que es farà abans, a les 17.30 hores. El Turonet serà l’escenari de la rebuda als Reis amb un espectacle de dansa acrobàtica, un got de brou o xocolatada i moltes sorpreses més per a qui assisteixi.

Inici a les 18.30 hores a l’avinguda de Lesseps

La Cavalcada començarà a les 18:30 hores des de l’avinguda Lesseps des de Canaletes, continuarà per passeig Horta, avinguda Primavera i Catalunya, carrer Francesc Layret, passeig Cordelles, carrer Santa Marcel·lina i Sant Casimir i avinguda Espanya fins a l’alçada de l’escola Saltells. Un any més, la Fada Alba serà l’encarregada de guiar les carrosses dels Reis i la resta de la Cavalcada, que tindrà 10 carrosses, un trenet i 15 comparses a peu amb personatges màgics i la participació d’entitats i ciutadania.

Un únic relat estructurat en quatre grans blocs temàtics relacionats amb Cerdanyola

Totes les carrosses mantindran un únic relat estructurat en quatre grans blocs temàtics relacionats amb Cerdanyola. El bloc de la Fada Alba simbolitza la Llum que neix a Cerdanyola i que il·lumina el camí dels Reis fins a les cases de tots els nens i nenes de la ciutat. El bloc del Rei Melcior estarà dedicat a la Ciència i el Coneixement, el del Rei Gaspar estarà relacionat amb l’art i la cultura i el del Rei Baltasar posa el focus en la natura i la biodiversitat. Finalment, tancarà la desfilada el bloc amb els regals, els dolços i el carbó per a qui se’ls mereixin.

1.300 kg de caramels i 200 kg de carbó

Enguany, la Cavalcada comptarà amb una àmplia participació ciutadana amb 265 participants: 12 entitats (AVV Canaletes, Fundació Catalònia Creactiva, AVV Banús Bonasort, ASPADI, AVV Fontetes i Joves Diables de Cerdanyola, Banda de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès, Club de Patinatge Artístic de Cerdanyola del Vallès, Batúcamela i Joves Diables de Cerdanyola, o bé formant part d’alguna comparsa artística: Grup Artístic Teatral i Castellers de Cerdanyola), 3 escoles de ball (Escola Roger’s, Club Gimnàs Multisport i Qóreo Dance Studio) i nombrosos voluntaris que hi participen a títol individual.

Entre totes les carrosses llançaran un total de 1.300 kg de caramels i 200 kg de carbó, tot sense gluten, apte per a celíacs.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?