Els Premis Literaris de Cerdanyola 2023 reben 65 originals

WhatsApp Image 2023-03-29 at 13.36.43

A l’edició dels Premis Literaris 2023 s’han rebut un total de 65 originals. 25 al XXIX Premi de Novel·la ‘Valldaura-Memorial Pere Calders’,  21 ho han fet al XXVIII Premi de Poesia ‘Miquel Martí i Pol’ i 19 al XIV Premi de Narrativa Breu ‘Caterina Albert’. Un cop revisat que els originals compleixen les bases dels premis, finalment opten als guardons un total de 60 obres.

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona, coorganitzadors dels premis, destaquen la resposta de les escriptores i escriptors als premis de Cerdanyola del Vallès. Uns guardons consolidats en el panorama literari en llengua catalana, amb una trajectòria en què s’han distingit autores i autors importants de la literatura catalana contemporània.

Els diferents jurats, integrats per persones destacades en el món de la creació literària, revisen les obres i està previst que el seu veredicte es faci públic el mes de maig de 2023. Serà en un acte públic de lliurament de premis, la data del qual es comunicarà amb antelació a la pàgina web oficial dels Premis Literaris, al tauler d’anuncis de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a la pàgina web municipal i xarxes socials municipals.

Els jurats

La composició dels jurats combina la presència de veus destacades del panorama literari actual, persones guanyadores dels certàmens en edicions anteriors i persones de Cerdanyola del Vallès, vinculades al món cultural i creatiu de la ciutat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?