Els Premis Literaris 2020 ja tenen guanyadors

cd81e1cfd061a9d00f64f30a0272cbf3

Anna Mateus Alamon, Albert Gavaldà Irujo i Arià Paco Abenoza han estat  els guanyadors dels Premis Literaris 2020 en les modalitats de narrativa breu, poesia i novel·la respectivament. El Servei de Publicacions de la UAB i l’Ajuntament de Cerdanyola han donat a conèixer virtualment el palmarès de l’edició. Com van anunciar les dues institucions anteriorment, la participació en els premis literaris d’aquesta convocatòria s’ha mantingut en uns nivells molt elevats. El termini d’inscripcions es va tancar el mes de febrer amb 132 obres rebudes. D’aquestes, finalment, i després de revisar el seu compliment amb les bases dels premis, han optat al concurs un total de 129 originals, dels quals 40 ho han fet al premi de novel·la, 64 al de poesia i 25 al de narrativa breu.

  • El XI Premi de Narrativa Breu per a joves Caterina Albert, dotat amb 500 euros, ha estat per l’obra titulada L’Etna seu, de l’Anna Mateus Alamon, de Lleida i presentada amb el pseudònim ‘ulls de color de mel’. 
  • El XXV Premi de Poesia Miquel Martí i Pol, dotat amb 1.000 euros, el recull guanyador ha estat Si l’oblit no em falla, d’Albert Gavaldà Irujo, d’Ulldecona, i presentada sota el pseudònim ‘Bernat Balterra’.
  • El XXVI Premi de Novel·la Valldaura – Memorial Pere Calders, dotat amb 3.000 euros, ha estat per Arià Paco Abenoza, d’Òdena, per l’obra Mentir a les mosques, enviada amb el pseudònim ‘Senyor Esvoranc’.

L’acte de lliurament dels guardons, previst per avui dijous 7 de maig a la UAB, ha estat ajornat al novembre i es farà, si la situació ho permet, conjuntament amb la presentació dels llibres. Els coorganitzadors del certamen han optat per fer públics els resultats dels premis de forma virtual, a través del web del concurs, en la data prevista a les seves bases. Una vegada anunciats els noms de les persones guanyadores, el Servei de Publicacions de la UAB activa la maquinària per editar les tres obres, en format paper i electrònic.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?