Els Patis Oberts reobren amb la incorporació de monitors

patisaltells2

Des d’avui dijous 1 de juliol els patis de les escoles La Sínia, Xarau, Saltells i Les Fontetes reobren les seves portes i ho fan amb la presència de monitors i monitores de lleure que proposaran activitats dinamitzadores

L’Ajuntament, conjuntament amb la comunitat educativa de les escoles implicades, tornarà a obrir alguns dels patis dels centres educatius de primària de la ciutat amb l’objectiu de dinamitzar aquests espais per oferir una proposta d’activitats educativa, lúdica, cultural i esportiva a la ciutat. La proposta de Patis Oberts té com a objectiu optimitzar l’ús dels patis i oferir-los a la ciutadania perquè es desenvolupin activitats d’entorn i s’estableixin nous espais de trobada i lleure alternatiu, segur i de proximitat.

Els menors han d’anar acompanyats

Els patis oberts suposen l’obertura de l’espai, alhora que ofereixen la seva dinamització positiva i l’oferta d’un espai de joc segur a infants i adolescents. La concepció del pati és la d’un espai de joc lliure amb dinamització equivalent a una plaça pública on, per tant, els menors han d’anar acompanyats i hi accediran sota la responsabilitat i vigilància de les seves famílies.

Els Patis Oberts funcionaran de l’1 de juliol al 31 d’agost del 2021 tots els dies de la setmana. El de l’Escola Saltells ho farà de 18 a 21h, el de l’ Escola Xarau de 10 a 13h i de 18 a 21h, el de l’Escola Municipal La Sínia de 10 a 13h i de 18 a 21h i el de l’Escola Les Fontetes de 10 a 13h i de 18 a 21h.

Normes de funcionament dels Patis Oberts

 

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?