Els Mossos de Cerdanyola recuperen mercaderia sostreta d’un valor de 480.000 euros a una nau de Montcada

WhatsApp Image 2024-03-07 at 08.34.56

Agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Cerdanyola i la de Montcada i Reixac detenen una persona presumptament relacionada amb la sostracció de material provinent de camions en ruta i d’altres.

L’actitud sospitosa d’una persona que conduïa un vehicle al barri de Can Sant Joan (Bifurcació) va alertar els agents, ja que circulava sense sentit. Durant el seguiment, el conductor va interposar el vehicle de manera que impedia l’accés dels agents a un dels carrers. Davant d’aquest fet, els agents el van aturar per identificar-lo. Durant la intervenció, aquesta persona va alertar altres persones que eren a l’interior d’una nau i que van sortir corrents de la zona. A l’interior de la nau es van trobar productes de cosmètica, càpsules de cafè i altres objectes que s’han identificat com a material sostret en ruta, provinents de robatoris a camions en àrees de servei i d’altres robatoris encara per determinar. Una vegada comptat i valorat orientativament, el valor dels objectes recuperats arriba a uns 480.000 euros.

La persona identificada a l’interior del vehicle ha quedat detinguda per la seva presumpta participació en un delicte de receptació i la Unitat d’Investigació de l’Àrea Bàsica Policial de Cerdanyola del Vallès continua les gestions per tal d’esbrinar la identitat de les altres persones implicades i detenir-les, si escau.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?