Els Copa Catalunya que aspiren a l’ascens s’aixopluguen a la Federació Espanyola de Bàsquet per poder competir

Ei8cgdVWkAA0bIz

Nou canvi en el món del bàsquet perquè els equips de categoria Copa Catalunya puguin competir. La Federació Catalana de Bàsquet, amb l’acord dels equips participants, ha organitzat els equips entre aquells que volen aspirar a lliga EBA i Lliga Femenina 2 –d’abast estatal – i els que ja els està bé la categoria. Davant l’actual normativa sanitària, l’única solució per poder competir passa, ara per ara, perquè la Federació Espanyola de Baloncesto se’n faci càrrec. D’aquesta manera s’ha creat el Campionat d’Espanya Primera Divisió Masculina, en el grup 4 del qual s’ha integrat el CB Cerdanyola al dia. Competirà a partir del 6 de març amb l’A.E.S.E., de l’Hospitalet de Llobregat, el C.B. Mollet B, el Santfeliuenc, de Sant Feliu de Llobregat, i els veïns del C.B Ripollet. Per la seva banda, el Club Bàsquet Femení Cerdanyola competirà al grup 1B del Campionat d’Espanya Primera Divisió Femenina amb el Camping Bianya Roser A, el TGN Bàsquet Club, el Joventut les Corts i el Bàsquet Safa Claror.

Noves condicions

L’abast estatal de la nova competició permetrà que els dos equips sèniors de Copa Catalunya de Cerdanyola puguin entrenar al PEM Guiera i es desplacin sense problemes a les pistes de la resta d’equips. A la primera jornada, el 7 de març, el Proviatges Cerdanyola es desplaçarà a la pista del Joventut les Corts i el CB Cerdanyola al Dia rebrà el Santfelienc a Guiera (6 de març, 19.30 hores)

Per garantir les òptimes condicions sanitàries, les expedicions s’hauran de sotmetre al test d’antígens 72 h abans de cada jornada. La realització d’aquests tests i la corresponent certificació suposarà incrementar els costos de la competició per l’entitat. En aquest sentit s’ha demanat a les federacions que donin un cop de mà als clubs, que aquesta temporada pateixen una economia molt delmada per la pandèmia. Els clubs, a més, hauran de comptar amb una persona delegada COVID i seguir el protocol corresponent

La primera fase de la competició es durà a terme els mesos de març i maig. No es coneixen més detalls de les fases següents ni tampoc de les bases de la competició, que enllesteixen als despatxos federatius.

Derbi veïnal

El C.B. Cerdanyola i el C.B. Ripollet s’enfrontaran en aquesta competició. El 14 de març el partit es jugarà a Ripollet i el 24 d’abril, al PEM Guiera.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?