Els ambaixadors reials tornen a la plaça de l’Abat Oliba

WhatsApp Image 2024-01-02 at 09.39.44

Amb el nou any, arriben a la ciutat els Ambaixadors Reials per recollir les cartes dels infants i traslladar als Reis de l’Orient, que visitaran Cerdanyola la tarda i nit del 5 de gener. Primer participant en la Cavalcada per saludar els infants i després afrontaran una llarga i dura nit de treball repartint els regals per les llars de la ciutat.

L’Ambaixada Reial estarà instal·lada el dimarts 2, dimecres 3 i dijous 4 de gener a la plaça Abat Oliba, de 17 a 20 h, perquè tots els infants tinguin l’oportunitat de lliurar la seva carta i parlar amb els Ambaixadors i fer-se alguna fotografia amb ells. S’organitzarà una cua que caldrà fer per lliurar la carta als Ambaixadors.

Els Ambaixadors Reials classificaran les cartes segons al Rei a qui vagin dirigides i així assegurar-se que arribin al seu destinatari: Gaspar, Melcior o Baltasar.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?