El XXIV Fantosfreak acaba amb un Impro Horror Show

WhatsApp Image 2023-07-20 at 17.47.28

El XXIV Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks de Cerdanyola al Parc del Turonet acaba avui divendres amb el visionat dels guanyadors i l’Improhorror Show a partir de les 21h.

En total enguany s’han rebut uns 300 curts, una mica menys que l’any passat, però l’organització remarca que la selecció realitzada manté la qualitat. Així, s’han seleccionat 40 curts que es projectaran en blocs de 10 de dilluns a dijous. L’últim dia, el divendres 21 de juliol, es projectaran els curts guanyadors i es lliuraran els premis. “Enguany 25 dels curts són d’Espanya i 15 de l’estranger”, explica el director del festival, Rafa Dengrà, que destacava que dos d’aquests seran de directors de Cerdanyola (No te dejaré de Marc López i Apariciones fantasmagóricas de Chesco Murillo són els dos curts locals a concurs).

El Fantosfreak oferirà tres premis (1.000, 500 i 300 euros), el guardó del públic (300 euros), el premi Garmanbozia a l’esperit més freak (300 euros) i les mencions especials Pepito de oro a la millor mort, Charlie a la criatura més entranyable, Gagci al millor gag, Avestruz al millor ensurt, Pterodáctilo al millor crit i Ya se sabe o es sospechoso a la frase més mítica.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?