El V Tast de Cuina Mediterrània tornarà a maridar gastronomia amb música

WhatsApp Image 2023-09-15 at 12.29.11(1)

La plaça Abat Oliba tornarà a ser el punt d’unió de gastronomia i blues amb el V Tast de Cuina Mediterrània. La cita, que tindrà lloc del 29 de setembre a l’1 d’octubre, comptarà amb la participació de 17 bars i restaurants de la ciutat i un stand de vins i caves. “És una representació important de la restauració de la ciutat”, remarcava el president del Gremi d’Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental i Barcelonès, Antonio Castro.

Si el temps acompanya, l’organització calcula que unes 20.000 persones passin pel V Tast de Cuina Mediterrània

“És una proposta consolidada i que ens agrada tirar endavant perquè ens permet compartir amb la ciutadania”, destacava Castro. Si el temps acompanya, l’organització calcula que unes 20.000 persones passin pel V Tast de Cuina Mediterrània. “El Tast de Cuina és una promoció directa per als establiments perquè per allà hi passaran milers de persones. A més, molts restauraudors aprofiten per fer elaboracions més atrevides perquè és un moment on el públci és més receptiu”, explica el representant del gremi, que recordava que es trona a coincidir amb el Festival Internbacional de Blues de Cerdanyola. “Això significa molta més festa”, celebra. A més, també valora positivament que en els darrers anys s’ha fet un “pas endavant molt important en l’organització i la imatge del tast”. Enguany, per primera vegada, l’organització ha convidat un establiment que ofereix una cuina diferent a la mediterrània, en aquest cas la mexicana (Toca Taco).

Enguany es tallarà el passeig Cordelles

Com a novetat enguany no es treballarà amb tiquets sinó amb unes monedes de fusta, hi haurà una guixeta més i es tallarà el trànsit del passeig Cordelles. “Aquestes novetats ens faran més fàcil la feina i el públic trobarà menys cues i estarà més còmode”, explicava el president.

Posa a l’aparador la restauració local

“Aquesta il·lusió amb la qual treballa el Gremi d’Hostaleria és la que fa que any rera any aquest tipus de propostes siguin una realitat”, assegurava la regidora de Promoció Econòmica, Cristina Padilla. “El Tast posa a l’aparador la restauració local i hem d’agrair l’esforç de tots els restauradors“, afegia. Per a Padilla, els tallers familiars i la música en directe són un valor afegit per a una proposta que vol apropar la restauració “de qualitat” que tenim a Cerdanyola.

Els plats costaran 3, 4 i 5 euros

Divendres i dissabte l’horari serà de 20 a 23 hores i diumenge d’11 a 20 hores (vermut i berenar). El sistema de compra per gaudir del V Tast de Cuina Mediterrània serà una moneda de fusta que costarà un euro. Es vendran a 3, 4 i 5 euros els plats i a 2 euros les begudes. “L’objectiu és que el públic pugui rotar pels diferents estands”, apuntava Castro. Els tiquets s’hauran de comprar a les guixetes que s’habilitaran a la plaça de l’Abat Oliba i després bescanviar pels plats desitjats en els establiments escollits.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76Últimes notíciesNewsletterNecessites ajuda?