El sisè Esmorzar de Can Serra tractarà sobre la Intel·ligència Artificial

WhatsApp Image 2024-02-28 at 11.45.31

La pròxima sessió dels Esmorzars de Can Serra, organitzats des del Servei de Promoció Econòmica amb la col·laboració de Cerdanyola Empresarial, se celebrarà el 5 de març (9.30 hores) al jardí de la Masia Can Serraparera. Per confirmar l’assistència cal enviar un correu electrònic a ope@cerdanyola.cat

Fins ara, a les sessions celebrades s’han tractat temes com ara el Kit Digital, la ciberseguretat, l’Oficina de Promoció Empresarial o el Talent Femení. La pròxima cita serà el dimarts 5 de març i el tema a tractar serà la Intel·ligència Artificial a l’Empresa. Els ponents seran Nuria Infiesta, directora executiva i fundadora de YASYT, Meritxell Bassoles, coordinadora del programa d’intel·ligència artificial del Computer Vision Center, David Monreal, director executiu de Monreal & Meadow i Xavi Muñoz-Pascual, director científic d’Onalabs Inno-Hub. La sessió serà dinamitzada per Núria Gras, vocal de Cerdanyola Empresarial i gerent de desenvolupament empresarial de Grassoler.

Els esmorzars empresarials tenen com a finalitat crear un espai de trobada per al teixit empresarial abordant periòdicament temàtiques d’actualitat. El sisè esmorzar girar al voltant de la Intel·ligència Artificial a l’empresa perquè aplicar tecnologies avançades com la intel·ligència artificial pot suposar un gran repte per a les empreses: cal identificar quines són les àrees on es pot servir; s’ha de provar i tornar a provar; cal formar als treballadors i tot plegat s’ha de fer pas a pas per veure on pot aportar valor real.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?