El Roser de Maig ja té cartell

WhatsApp Image 2024-04-05 at 8.03.01 AM

La imatge de la Festa Major 2024 serà el cartell d’Ángel Ligero Martínez, guanyador del concurs organitzat per l’Ajuntament per escollir la imatge del Roser de Maig 2024. En la categoria de la imatge de les activitats infantils, la guanyadora ha estat Alejandra Calvo Aguinaco

El Concurs del cartell i la imatge de les activitats infantils del Roser de Maig 2024 ha rebut 36 obres. En la modalitat A (imatge infantil) – fins a 16 anys – han estat 9 els originals. I per la modalitat B (cartell de la Festa Major) – a partir de 16 anys – 27 treballs.

Qui són els guanyadors?

Ángel Ligero Martínez ha guanyat la modalitat B i percebrà un premi de 630 euros. L’artista va iniciar la seva carrera artística fa més de 25 anys, quan el seu amor pel disseny i la fotografia el van portar a participar en concursos de cartells a diferents ciutats. Des de llavors, són més de 250 premis a tot el territori espanyol que l’avalen com un gran i reconegut artista. El seu ampli coneixement de diverses tècniques l’ha portat a la creació d’un estil molt personal, on la combinació de colors i formes abstractes mostren energia i vitalitat, intentant sempre buscar l’essència de les seves obres amb l’equilibri entre les seves formes i colors. Al llarg de la seva carrera com a artista, Ángel Ligero ha mostrat la seva obra en nombroses exposicions al territori nacional, destacant ciutats com Madrid o Pamplona. La seva obra es troba representada en diferents col·leccions privades.

Alejandra Calvo Aguinaco, veïna de Cerdanyola del Vallès, ha estat la guanyadora de la modalitat A. Percebrà com a premi un smartwatch. En el seu dibuix ha volgut destacar l’ambient familiar i de festa que comporten les festes del Roser de Maig, tant en el dibuix central davant de l’Ajuntament com en els concerts del Parc del Turonet. L’Alejandra té 11 anys i és alumne de l’Escola Bellaterra i de l’Escola de Dibuix Casa de l’Art de Cerdanyola. La seva professora va animar i engrescar el seu grup a participar al concurs.

Tots els treballs originals presentats estan exposats al vestíbul de l’Ateneu fins al 26 d’abril. Els originals no premiats es podran passar a recollir per l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès des del 29 d’abril fins al 24 de maig. Transcorregut aquest termini, els originals no retirats es destruiran.


Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?