El PSC reivindica la política útil per millorar la vida de la ciutadania

WhatsApp Image 2023-02-06 at 08.56.28

En un acte que va omplir la carpa del PTV, el PSC va fer una demostració de força i va reivindicar la política útil per millorar la vida de la ciutadania davant l’Espanya del “passat” que defensa el PP. El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha defensat que el pacte assolit amb el Govern per aprovar els pressupostos del 2023 “és la demostració que es pot ser útil des de l’oposició”.

Illa: “Les coses ens aniran molt bé”

“Hem aconseguit un acord que la ciutadania demanava. Posant de nou Catalunya en marxa i treballant per generar infraestructures i polítiques públiques útils per tot el territori”, destacava Illa. El PP, segons Illa, “deixa clar que el seu projecte és l’Espanya del passat, la de les retallades, la corrupció i la que posa en risc la convivència de Catalunya”. I “no volem tornar a aquesta Espanya”, afegia. “Anirem amb serenitat i amb respecte a per totes i les coses ens aniran molt bé”, anunciava el cap de l’oposició a Catalunya.

Per la seva banda, l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, repassava el que han aconseguit en aquests tres anys i mig al capdavant de l’alcaldia: “Cerdanyola en aquest temps ha recuperat l’estabilitat política, la neutralitat institucional i també l’autoestima”. El batlle va citar projectes com el Parc de l’Alba, la gran inversió en l’espai públic, l’ampliació del contracte de jardineria, la recuperació de la Torre Vermella o Can Llopis, la reforma del cementiri municipal i la construcció del tanatori, l’oficina empresarial, la millora de les relacions entre els diferents agents estratègics de la ciutat, la millora de les instal·lacions esportives, la construcció del nou pavelló i el compromís per part de la Generalitat de l’Hospital Ernest Lluch o la reobertura del CAP Fontetes. “Aquests tres anys i mig hem fet moltes coses sense pujar impostos a les famílies”, remarcava abans d’assegurar que el PSC està ple de persones que creuen en els valors socialistes que defensen la política útil i que treballen incansablement per servir els ciutadans. “Som gent treballadora i dialogant i hem de reivindicar aquesta política útil que posa a les persones per davant de tot, com ha fet Salvador Illa”, apuntava. “Gràcies per garantir i fer possibles uns pressupostos de la Generalitat que aposten per un canvi de model econòmic basat en la societat del coneixement i que potenciaran noves oportunitats que reverteixin en el benestar de la ciutadania. Cerdanyola també celebra l’acord per la B-40, un acord que millorarà la mobilitat de tota la comarca”, agraïa el batlle. L’alcaldessa de Sabadell i viceprimera secretària d’Igualtat i Acció Social del PSC, Marta Farrés, també agraïa a Illa haver aconseguit “un pressupost progressista tan bo pel territor” i des de l’oposició, defensant el bé comú i deixant al marge els interessos propis: “Estàs exercint més de president tu, des de l’oposició, que no pas el president Aragonès”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?