El PSC presenta una llista amb “gent treballadora que treballarà per Cerdanyola”

cfee1df0aef1bf88281266898fc4ff19

Amb la reivindicació de la transformació experimentada per Cerdanyola en els 36 anys de democràcia i agraint el llegat dels alcaldes Celestino Sánchez i Cristina Reial, l’actual alcaldessa i alcaldable socialista Carme Carmona presentava la candidatura del PSC per a les eleccions municipals del 24 de maig. La nova Biblioteca Central de Cerdanyola -“un dels equipaments més importants construïts aquest mandat”-, segons Carmona- era l’escenari triat per presentar públicament els membres d’una llista on Víctor Francos, Francisco Ortiz, Carlos Cordón, Eulàlia Mimó, Laura Martínez,  Juan Chaves, Carles Ros, Isabel del Peral i Loli Vázquez ocupen els 10 primers llocs  d’una llista que  tanca l’actual regidor d’Espai Públic, Félix Sánchez.

EQUIPAMENTS I APOSTA PER LES POLÍTIQUES SOCIALS

A més de la Biblioteca, l’alcaldessa feia un repàs a les actuacions del govern durant tot el mandat destacant el nou parc Xarau, la remodelació del camp de futbol de Fontetes i Cerdanyola 2000; i la reforma de la plaça de les Acàcies i del Casal de Joves, entre d’altres. Però a a més dels equipaments l’alcaldable posava en valor l’aposta per les polítiques socials dels socialistes que s’ha traduït en la tarifació social, els plans d’ocupació per donar noves oportunitats a “més de 800 persones” en situació d’atur, les ajudes socials a famílies i persones en situació de risc de desnonament o les beques escolars. “Hem treballat molt i ens presentem amb un full de serveis ple d’objectius complerts”, assegurava Carmona, que definia la llista com “una candidatura de gent treballadora que treballarà per Cerdanyola”. Per a l’alcaldable, la llista està formada “per un conjunt de persones honestes i preparades, que posen sempre les persones per davant de tot i que no tenen por per assumir la responsabilitat de governar”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?