El PSC presenta al Parlament una Proposta de resolució per a la reobertura del CAP Fontetes

PSC_trobada_AAVV

El Grup Parlamentari Socialistes i Units per Avançar han presentat una Proposta de Resolució sobre la reobertura del CAP Fontetes -tancat des de l’inici de la pandèmia de la Covid-19-, segons ha anunciat el diputat socialista cerdanyolenc David González. La proposta exposa que el CAP “es troba ubicat al barri de les Fontetes, un barri històric amb una densitat molt important de població i amb una mitjana d’edat elevada, el que suposa en l’actual moment de pandèmia un alt índex de població de risc”. A més, una zona que contempla un previsible augment de població amb la urbanització de més de 200 habitatges nous planificats pel 2022.

La proposta insta el Govern de la Generalitat a instar al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya la reobertura del Centre d’Atenció Primària de Fontetes de manera immediata i a Catalunya a planificar les reformes necessàries per garantir l’accessibilitat i el millor funcionament de l’assistència sanitària presencial atenent al previsible creixement de població al barri.

L’alcalde i primer secretari del PSC de Cerdanyola, Carlos Cordón, David González, portaveu del govern local i diputat al Parlament i la Secretària de Salut i Política Social del PSC de Cerdanyola, Rosa Gutiérrez, van presentar aquesta proposta de resolució a l’AV de Fontetes. “Els socialistes estem treballant perquè Catalunya no s’aturi al Parlament”, ha assegurat González. Una de les propostes presentades és la reobertura del CAP Fontetes, ja que considera que “si alguna cosa ens ha ensenyat aquesta pandèmia és que hem de treballar per reforçar la nostra sanitat i el treball que realitzen els nostres sanitaris, massa vegades oblidats per anys de retallades i saturacions”. Per la seva banda, Cordón ha manifestat “el compromís inequívoc del govern de la ciutat per aconseguir la reobertura del CAP al barri de les Fontetes, així com la recuperació de tots els serveis sanitaris i professionals que hem anat perdent des de fa molts anys”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?